Gökçedere Belediyesi

23 NİSAN BELDEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Geri

23 NİSAN BELDEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan 2024
Belediye Başkanımız Sayın Mikdat ŞEKER 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gökçedere İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencimiz Tuğce Nur AKDAĞ'a temsili olarak koltuğunu devretti.
 
Başkanımız ŞEKER konuşmasında: "Tarihi kahramanlıklarla dolu bir millet olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın haklı gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Atatürk'ün, bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en önemli göstergesidir. Güçlü ve mutlu yarınların teminatı olan çocuklarımızı ülkesine, milletine, milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı, bilgili, üretken, çalışkan ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek de bizlerin en önemli görevlerindendir" ifadelerini kullandı.

Sonrasında ise günün anısına bütün çocuklarımıza hediyelerini takdim ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, bu bayramın ülkemiz ve dünya çocuklarına mutluluklar getirmesi temennisiyle kalpleri kadar saf, temiz, sevgi, iyilik ve başarılarla dolu yarınlar diledi.